Jobb-id: 3100040, Registrert: 8.10.2021

Ferdigstilling av bad

0467 Oslo

Ønsker hjelp til å ferdigstille mindre oppussing av baderom på 2,8 kvm. Badet ble renovert i regi av borettslaget rundt 2009, og det er ønskelig å legge nye fliser. Status per nå er at de gamle flisene er tatt av på én vegg (er nå bare teglstein) og på gulv (gulvmembranen ligger under et tykt lag med sement) og planen er å legge flis på flis på de andre veggene, så ingen flere fliser trenger å rives ned.

Prosjektet består av to deler, første del er å gjøre alt klart til flislegging. Dette inkluderer å legge smøremembran og filt-remse i overgangen mellom gulv og vegger, få rørlegger til å legge opp til nye rør langs teglsteinveggen (vi har allerede en rørlegger som ordner dette), sette opp diffusjonsåpne våtromsplater (f.eks. Tetti) på teglsteinveggen og skjære ut spor til rørene og koblingsboksene, prime og smøre membran på tettiplatene og på resten av veggene i våtsonen (pluss overganger, hjørner, og festeplugger), montere toalettsisterna og bokse inn denne med Tetti-plater. Den andre delen av prosjektet er flisleggingen. Vi har allerede kjøpt inn fliser (30x30 på gulv og 60x60 på vegg), og vi fikser også innkjøp av alle andre materialer som trengs, så prosjektet inkluderer kun arbeidet.

Vi tar gjerne i mot tilbud på både hele prosessen (ferdigstillingen) og på kun flisleggingen. Legg gjerne også med hvor mye ekstra det ville kostet med montering av innredning, toalett osv.

Jobbtyper

  • Mur og betong

    • - Flislegging
    • - Membran
  • Rørleggertjenester

    • - Membran

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb