Jobben ble utført på Mittanbud

Snekker søkes til omgjøring av leilighet for separat utleiedel

Vi ønsker å gjøre om vår fireroms leilighet til en treroms med adskilt hybeldel. Leiligheten er bygget med mulighet for å gjøre det ene soverommet+bad om til hybeldel og disse rommene er allerede en egen branncelle. For å få separert ut utleiedelen fra resten av leiligheten trenger vi å sette opp en vegg i gangen, samt få skiftet to stk innerdører til ytterdører. Vi ønsker også å sette opp et tekjøkken på den ene kortveggen inne i hybeldelen og trenger rørlegger og elektriker til å koble opp (vann og strøm ligger allerede klart under blindlokk i veggen). Oppsummert trenger vi følgende arbeid utført: - Oppføring av isolert vegg med ytterdør - Skifte en innerdør til ytterdør - Oppføring av lite tekjøkken - Rørlegger og elektrikerarbeid på kjøkken (til komfyr, vifte, stikkontakt og vask) Legger ved en plantegning av leiligheten vår og vi ønsker veggen oppført der vi har tegnet inn den rød linjen. Til informasjon ble leiligheten vår ferdigstilt i juni 2021, slik at alt er av helt ny standard. Vi ønsker å få jobben utført så fort som mulig og ønsker tilbud med fastpris.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 9. okt 2021, under kategorien Snekker, Rørlegger og Montering av kjøkken i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste