Jobben ble utført på Mittanbud

Rengjøring - 55

Ønsker hjelp med rengjøring och skifte sengetøy (ikje vask) etter Airbnb utleie. I utgangspunkt 1 time per gang men noen ganger lenger for grundigere rengjøring.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 9. okt 2021, under kategorien Rengjøringstjenesterog ble utført av Smartclean Norge AS i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte Smartclean Norge AS for å utføre jobben

Smartclean Norge AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 3.0 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Rengjøring - 55

Etter befaring fikk jeg et tilbud på 200 SEK/time eks mva og leide dem in fra november 2021 for AirBnb-rengjøring. I januar var det en prisjustering til 300 SEK / time. Vi brukte dem ca 10 ganger og 1,5 timer hver gang. Ved flere tilfeller ble arbeidet dårlig utført og vi mottok klager fra våre gjester. Personalet som utførte arbeidet var ikke opplært i renhold og brukte feil utstyr til jobben. Speil og glasspartier var ikke rene, det var flekker på gulvene og toalettet var skittent. Vi byttet selskap i mars 2022. Da jeg i august 2022 ga dem en ny sjanse, var ordningen endret til fastpris på 1000 kr per tilfelle eks mva. Dette er et useriøst selskap som jeg vil advare mot.

Skrevet av Tomas

okt., 2021

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste