Jobb-id: 3100810, Registrert: 9.10.2021

Renovering av soverom med nye gipsvegger, nytt vindu og takvindu

1394 Nesbru

Vi skal gjøre om foreldresoverom med skråtak til barne/ungdoms-soverom, og trenger i den forbindelse følgende arbeid utført:

- Riving av tapet og gamle gipsvegger, og montering av nye gipsvegger på soverommet. Veggene sparkles, pusses og males med tre strøk.
- Berørte lysbrytere (1 stk) og stikkontakter (4 stk doble) byttes ut med nye. Ledninger til lysbrytere og stikkontakter byttes med nye og legges skjult i de nye gipsveggene.
- Skifte ut eksisterende soveromsvindu (toppstyrt 90x120) med et tilsvarende vindu, inkludert foringer.
- Ta hull i tak (det er ikke et takvindu i rommet per i dag) og installere et Velux takvindu på 94x140, med systempakke til takstein og innvendige foringer. Takvinduet installeres også med en innvendig duo blendingsgardin.
- En eksisterende enkel dør (55x90) til knekott byttes ut med en ny Scanflex Pocket kottdør (hvit) i samme størrelse.
- Det må legges nye gulvlister og taklister i soverommet, samt nye lister rundt takvinduet, vinduet som byttes ut, inngangdør og Pocket-døren til knekottet.
- En vanlig innerdør (i et annet rom) må snus, slik at den slår ut i gangen i stedet for inn i rommet. Dette vil nok kreve nytt dørkarmsett og nye lister rundt døren mot begge rom.

Pristilbud bør inkludere alle materialer, men jeg kan eventuelt også skaffe de to vinduene, blendingsgardin og dørkarmsett selv. Spesifisér i anbudet hva tilbudet inkluderer. Kom gjerne innom på en hyggelig befaring.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb