Jobben ble utført på Mittanbud

Gjøre råkjeller om til oppholdsrom

Ca. 80 kvm råkjeller i hus fra 1920. Ca. 2.m takhøyde. Gulvet må jevnes ut. Noe fuktig kjeller, så vi ønsker å bruke et passende produkt fra hey'di til å hindre kapilæropptrekk på gulv og inntrengning på vegger. Må legge nytt panel i tak. 3-delt kjeller: 1) det ene rommet skal bli oppholdsrom. Gulvet skal ha vegg til vegg teppe og veggene skal være i mur men males. Sette inn to nye små vinduer(allerede kjøpt inn). 2) ramme inn eget teknisk rom med carmtvannsbeholder. Der er det også en egen kum på gulvet som avlaster dersom det er mye regn ute. 3) trapperom blir enkelt rom med samme grunnarbeid som punkt nr. 1,men annet gulv. Trapp og trappenedgang må også fikses med ny trapp og å kle veggene i trappenedgang. Alle vegger i kjeller er tenkt å være i den opprinnelige muren, bortsett fra veggene som skiller rommene. De er i tre og må legges nytt panel på.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 5. sep 2022, under kategorien Snekker, Tretrapp, Mur og betong, Pusse opp kjeller og Pigging av gulv i Skien

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste