Jobben ble utført på Mittanbud

Flislegging av entré med gulvvarme og elektriske arbeider

Oppdraget består av to deler; legge flisgulv med gulvvarme i entré og elektriske arbeider som beskrevet nedenfor. 1. Generelt a. Oppdraget forutsetter totalansvar for gjennomføring inkludert koordinering av ulike fagarbeidere involvert (elektriker, gulvlegger etc). b. Oppdraget er relativt detaljert spesifisert inkludert bilder og det ønskes et separat fastpris tilbud på hvert av de to oppdragene spesifisert nedenfor. Oppgi også timepris(er) for eventuelle ekstraarbeider. Angi i tilbudet om det er uklarheter, mangler eller feil i oppdragsbeskrivelsen slik at dette blir korrigert i kontrakt. Angi også om det ønskes befaring før det gis tilbud. c. Det vil bo folk i huset mens oppussingen pågår. Det må derfor holdes god orden i arbeidsområdet, og redskap og materialer ryddes sammen ved endt arbeidsdag. Ved pussing og sliping må det sørges for avsug og avskjerming for å begrense støv i resten av huset. d. Søppel skal fjernes som del av oppdraget. 2. Legge Flisgulv med gulvvarme i Entré (gulvareal 8.7 m2) a. Eksisterende gulv i entré består av linoleum på betong. I tilstøtende TV-stue består gulvet av 14 mm parkett på Icopal gulvunderlag 2mm på betong. Høydeforskjellen mellom de to gulvene er i dag ca. 13 mm og i overgangen ligger en eikelist. (Se bilde). Demontering og montering av gulvlister i entre utføres av oppdragsgiver og er ikke del av oppdraget. b. Det antas at eksisterende linoleumsbelegg i entre bør fjernes, ikke minst for at det nye gulvet skal få minst mulig byggehøyde i forhold til gulvet i tilstøtende TV-stue. c. Legging av gulvvarme på betongsåle inkludert strømtilkobling og bryter/termostat. Løsningen må hensynta mulighet for fukt gjennom betongsålen. d. Legging av gulvfliser. Det er ikke bestemt type fliser enda, så innkjøp av disse inngår ikke i fastpris tilbudet men betales separat. e. Erstatte eikelist mot parkettgulv i TV-stue med ny overgang. 3. Elektriske arbeider a. Demontere eksisterende sikringsskap i entré m/11 kurser med nytt sikringsskap med automatsikringer. b. Erstatte dimmebryter i TV-stue for 220V halogen pærer med dimmebryter for 220V LED pærer. c. Erstatte dimmebryter i soveromsgang for 220V halogen pærer med dimmebryter for 220V LED pærer. d. Erstatte dimmebryter og trafo for 4 12V halogen pærer på bad med dimmebryter og trafo for 4 12V LED pærer.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 10. okt 2021, under kategorien Varmekabler, Flislegging og Entreprenørerog ble utført av VELAJ MASTER FLISS AS i Lillestrøm

Kunden valgte VELAJ MASTER FLISS AS for å utføre jobben

VELAJ MASTER FLISS AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 5.0 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Flislegging av entré med gulvvarme og elektriske arbeider

Oppdraget besto av legging av fliser i entre med varmekabler under. Jobben ble utført profesjonelt og raskt av Velaj Erjon og hans bror. Gammelt gulvbelegg ble fjernet, varmekabler ble lagt av en elektriker de samarbeidet med, avrettingsmasse ble påført og deretter ble fliser limt og fuget. Arbeidet ble gjort svært nøyaktig og pent, kommunikasjonen var god og de var nøye med å avklare detaljer underveis. Hele oppdraget tok kun 4 dager, og vi er svært fornøyd både med gjennomføring og resultat!

Skrevet av Arne

okt., 2021

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste