Jobben ble utført på Mittanbud

Installering av strøm på hytte.

Vi har fått gravd kabel opp til hytta. Der må det nå installeres et hovedinntak og legge strøm videre til en nytt sikringsskap. Hvilken pris kan dere tilby for noe slikt? Det kan også komme flere oppdrag med selve installasjonen etter hvert.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 10. okt 2021, under kategorien Elektrikertjenesterog ble utført av MINEL LAND ELEKTRISKE AS i Nordre Land

Website logo

Kunden valgte MINEL LAND ELEKTRISKE AS for å utføre jobben

MINEL LAND ELEKTRISKE AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.2 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Installering av strøm på hytte.

Fikk fastpris på installasjon av strøm. Installatør sa vi kunne gjenbruke eksisterende sikringsskap. Ringte til Minel og han sa det var helt greit og det trekkes fra i prisen. Fikk også en pris på å trekke nye strømkabler og nye stikkontakter. Installatøren sa også at vi kunne gjenbruke eksisterende kabler i stedet for å bytte alt. Ble fakturert full pris på alt uten fratrekk for noe. Også for for stikkontaktene. Prøver seg på at de måtte sette i jordingsspyd som de ikke hadde regnet med og tok dette igjen på et avslag de hadde lovet. Ingenting informert i forkant om dette. Sitter nå igjen med mindre enn lovet og hva jeg kunne fått til prisen som ble betalt. Møter ingen forståelse etterpå.

Skrevet av Odd

okt., 2021

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste