Jobb-id: 3101595, Registrert: 11.10.2021

* Fortsatt ledig: Legge ut ilesten / forankre flytebrygge

5174 Mathopen

Jeg har behov for å forny forankring på min flytebrygge (ca 6x2 m med plastrør som flyteelement). Idag ligger det to ilestener ute; blå tønne fylt med betong og med et jernøye støpt inn. Festet på den ene er rustet bort. I den ene ilestenen er det nok et øye igjen som kanskje kan benyttes, men usikker på hvor lett det er å få feste i.

Jeg har behov for å enten få festet tau i de eksisterende ilestener, eller å få lagt ut nye ilestener med tau/forankring til flytebrygge.

Det er ikke så lenge siden jeg byttet tau, så det kan nok gjenbrukes. Ved nye ilestener, så ønsker jeg løsning med rør hvor tau kan tres gjennom e.l, slik at jeg slipper at noe ruster i stykker på selve ilestenen.

Hører fra dere ifht priser på å få lagt ut to nye ilestener, evt alternative løsninger. Flytebryggen ligger på Vatnaneset i Håkonshella. Se vedlagt kartutsnitt - flytebrygge merket med rød sirkel.

Jobbtyper

  • Entreprenører

    • - Brygge
  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Brygge

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb