Jobb-id: 3101725, Registrert: 11.10.2021

Flyttebyrå - Fra 1383 Asker til 1396 Billingstad - 101-150m² - 14.12.2021

1383 Asker

Vi ønsker tilbud på transport av flyttelass som er pakket og plassert på henholdsvis MiniMax Lager i øverste etg i Oneparks parkeringshus i Asker sentrum, adresse Skyssveien , Asker (15 kvm) og to mindre lager (2x 6 kvm) på Citybox Minilager på Nesbru, adresse Billingstadsletta , 1396 Billingstad.

NB! Vi ønsker fastpris på oppdraget. Vennligst les under om adkomster. Vi trenger ikke bistand til flyttevask eller andre tjenester, kun transport.

Alt fra disse lagrene skal transporteres til vår nye leilighet på Bergerløkka, adresse Transistorfaret , 1396 Billingstad. Adkomst til minilager i OneParks parkeringshus er en liten utfordring, da høyden i parkeringshuset er maks 210 cm. Det er imidlertid en heis fra den etasjen hvor vårt lager er, og ned til bakken utenfor parkeringshuset. Adkomst til minilageret på Nesbru er veldig praktisk og greit. Bil kan parkere ved garasjedør, og innholdet i lageret kan fraktes med heis ned til bakkenivå.

I begge lagrene er det traller tilgjengelig.

Adkomst til leiligheten vi skal flytte inn i er kurant, helt til døra, med heis/trapp opp i 3 etg.

Vi overtar den nye leiligheten 13. desember, og transport må derfor skje i en av dagene den uka. Vi vil kunne være tilstede for å låse dere inn og guide dere fra lager og til blokka vi skal flytte inn i.

Jobbtyper

Informasjon

Fra Addresse
************* **
**** Asker
Til Addresse
*************** *
**** Billingstad

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb