Jobben ble utført på Mittanbud

Omfattende oppussing/renovering av enebolig

Hus på 220 kvm i Drammen trenger omfattende oppussing/renovering. Arbeid vi ser for oss: - Legge nytt tak innendørs i mesteparten av øverste etasje (stue/kjøkken/gang og vaskerom). - Rive og legge nytt kjøkken - Rive vegg og åpne opp (der nåværende stue/kjøkken er) - Legg nytt gulv mesteparten av øverste etasje - Legge plater/tapet der det ikke ligger panel (øverste etasje) - Nytt gulv vaskerom - Bytte dør - Maling generelt i huset - Fikse varmekabler i gulv yttergang - Renovere 1 bad (mikrosement) - Sansynligvis bytte ut 1-2 vinduer - Det er mulig at det er flere elementer som burde tas tak i, og arbeidet burde i sin helhet gjennomgås med en entreprenør/byggleder for å avtale alle momenter/elementer. Ønskelig at arbeidet kan påstartes snarlig da det antas at dette vil være en tidkrevende prosess.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 11. okt 2021, under kategorien Totalrenovering av bolig, Entreprenører, Omgjøring av bolig og Byggeleder/Prosjektlederog ble utført av ALFA OMEGA ENTREPRENØR AS i Drammen

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte ALFA OMEGA ENTREPRENØR AS for å utføre jobben

ALFA OMEGA ENTREPRENØR AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.3 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Omfattende oppussing/renovering av enebolig

Alfa Omega gjøre en topp jobb for oss. Ble ferdige i tide, selv om vi la til flere momenter underveis. Veldig fin og profesjonell gjeng vi hadde her. Vi er kjempefornøyd og anbefaler de med glede!

Skrevet av Jorunn

des., 2021

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste