Jobben ble utført på Mittanbud

Legge ny terrasse, 3 boenheter

Ønsker pristilbud for legging av ny terrasse/platting for 3 boenheter i Liljeveien borettslag i Sandefjord. Det skal dreneres rundt nr 12 i April 2022 og nye terrasser skal oppføres sfsm etter denne jobben er utført (som blir gjort av annet firma.) Det blir planert med grus og det skal være til å legge rett opp på som jeg har blitt forklart av anleggsfirma som drenerer. Det er ca 3 X 40 kvm som skal legges. Terrassen i 12A må kunne tåle et basseng på en 3-4 m i diameter og minst 6500 liter med vann. Det skal være en skillevegg mellom hver boenhet. Dimensjoner på denne vil bli gitt. Enden i 12A skal være en trapp i terrassens bredde. Overgangen fra terrasse til hage/gress må gjøres sikker for barn. Se bilder. Avtal gjerne tid for befaring.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 12. okt 2021, under kategorien Terrasse/Plattingog ble utført av Aanensen bygg as i Sandefjord

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte Aanensen bygg as for å utføre jobben

Aanensen bygg as har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Legge ny terrasse, 3 boenheter

Kan anbefale Aanensen Bygg til andre på det sterkeste. De oppførte 3 terrasseplattinger for oss i vårt borettslag med skillevegger. Det var lett å kommunisere underveis enten i person eller på sms. Jobben ble effektivt utført selv om det var en større jobb. Prisen var god og konkurransedyktig og resultatet upåklagelig. Ble rett og slett superflott. Skal bruke de igjen i fremtiden på andre jobber som oppstår. Man merker at Bård Aanensen som driver firma vet hva han driver med og hva som er den beste og enkleste løsningen i en gitt situasjon.

Skrevet av Søren

jan., 2022

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste