Jobben ble utført på Mittanbud

Gips av tak/vegger, sette opp lettvegg, spotter i tak

Vi trenger noen dyktige fagfolk som kan hjelpe oss å legge gips i taket (takess der i dag), samt spotter i taket på stua vår. Vi ønsker også gips på vegger. Det er i dag noe panel og noen vegger som er slette med «rugletapet». Usikker på hva som er lettest for å få slette vegger der. Vi ønsker også å lage et soverom i enden av stuen, så det må settes opp lettvegg og dør inn dit. Se vedlagte 3D og plantegninger. Stuen er hele der det er ringer rundt rødt og soverommet som er ringet ut er det vi ønsker å etablere.. Ønsker befaring tidlig første uken i november og rask oppstart etter befaring. Må være ferdig før 26 november.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 12. okt 2021, under kategorien Snekker og Malingog ble utført av MGARTDEKOR MICHAL GLAZEWSKI i Hamar

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte MGARTDEKOR MICHAL GLAZEWSKI for å utføre jobben

MGARTDEKOR MICHAL GLAZEWSKI har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 5.0 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Gips av tak/vegger, sette opp lettvegg, spotter i tak

Vi har hatt Michal til å legge gipsvegger,gipstak, sparkle og male. Veldig fornøyd med arbeidet han har utført. God ryddighet og ingen overraskelser underveis ettersom vi avtalte fastpris. God kommunikasjon underveis i prosjektet. Vi kan fint anbefale Michal videre.

Skrevet av Maren

nov., 2021

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste