Jobb-id: 3102981, Registrert: 12.10.2021

Innbygging av utvendig boblebad og utvidelse av markterrasse

3540 Nesbyen

Vi trenger å bygge en terrasseplatting rundt et boblebad (220x220 cm) som vil være nedsenkt slik at ca 40-50 cm av badet stikker over terrassen. Den nye terrassen blir en fortsettelse av eksisterende markterrasse. Areal på den nye delen er ca 20 m2. Se vedlagte plantegning. Det er ikke nødvendig å støpe i forbindelse med jobben.

Badet er et innbygningsbad uten finish rundt sidene av badet (leveres kun med isolasjonsplater og finerplater rundt badet), og vi ønsker derfor at det legges liggende terrassebord på sidene av badet.

Vi ønsker at det lages et trappetrinn rundt badet på tre av sidene; front, venstre og høyre side. Trappetrinnets bredde skal være tre terrassebord. Høyden på trinnet må tilpasses badets høyde og avtales nærmere, men anslagsvis høyde på trinnet er ca 20 cm.

På baksiden av badet er maskinrommet lokalisert, og vi ønsker at det lages en dør e.l. med hengsler for enkel tilgang.

Avslutningen av terrassen ønsker vi at skjer med terrassebord helt ned mot terreng, slik at terrassen er lukket på sidene.

Hytta ligger på fjellet i Nesbyen, med kjørevei og parkering frem til hytteveggen.

Oppdraget må kunne utføre så snart mulig pga snarlig frost / snø.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb