Jobben ble utført på Mittanbud

Maling av verandarekkverk på blokk

Rekkverkene er som vist på bilde, det er Treverk som beskytter en glassvegg bak. Sist malt for ca. 7 år siden. Det er 120 rekkverk Rekkverkene er 710 cm x110 cm Hvert rekkverk har ett vannbord som er 70 mm. X 20 mm. Rekkverket skal males på front og mellom bordene. Vannbordet skall byttes ut og deretter skal det nye males. Vi ønsker også en pris på maling av altanene. Veggen på blokka er Grå, tak og de to andre veggene er vit maling på mur, og gulvet er epoksy. Om altanene skal males er opp til hver enkelt andelseier, men styret kan organisere bestilling. Andelseier rydder og vasker gulvet, samt fjerner det som henger i vegger og tak. Det er lett tilgang for lift på begge sider av blokka. Blokka e ca 17 m høy på ene siden og ca 13 m på den andre siden. Hva som er enklest av lift eller stillaser, får entreprenør selv avgjøre. Det er enkelt å få tilgang til altaner med lift og/eller stillas.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 12. okt 2021, under kategorien Maling, Kraner/Løfteutstyr, Snekker, Veranda og terrasse, Stillas/Stiger, Tregjerde og Vindskier i Asker

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 4
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 5
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 6
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste