Jobb-id: 3103584, Registrert: 13.10.2021

Ferdistilling av garasj og små prosjekter i huset

7540 Klæbu

Hei,

Vi har nydelig kjøpt et hus og har flere prosjektere at vi trenger hjelp med.

Huset har tidligere hatt to lettveg i stua for å skille ut to soverom. Vi har begynte å ta ned veggen og har fjernet panel, isolasjon og stender. Men veggene (topp- og bunnskinne samt stender på enden av veggen) ble limt til tak, gulv og veggene og vi klarer ikke å fjerne resten uten å skade veggene og taket.

Neste prosjekt er at vi ønsker å bygge et skap/bod under trappene.

Siste er at det er etablert en garasj som ikke er ferdig. Bygget har et løft over garasjen. I garasjen har Vindsperre og først lag med isolasjon på ytterveggene. Garsjen trenger damsperre, isolasjonslag, strømm og gips. Forrige eiere har innkjøpt en del material til og det må påregnes en små justeringer som å legge vindsperre riktig rundt inngangsdøra til garasjen.
Løfte i garasjen er i tilsvarende tilstand uten isolasjon. De har også lagt vindsperre på feil side av stender og det må enten bygges innover, eller fjern og reetablere utvendig paneller for å legge vindsperre på riktig side.
Jeg skal også undersøke justering av hanebjelke i løften for å gi litt mer takk høyde når det er ferdig bygget.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

  • Større prosjekter

    • - Bygge garasje

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb