Jobb-id: 3104161, Registrert: 13.10.2021

Totalrenovere ca. 7m² bad fra 1. november til 10. desember

0551 Oslo

Vi overtar ny bolig på Grünerløkka 1. november og ønsker å totalrenovere badet før vi flytter inn senest 10. desember. Vi ønsker å kontraktsfeste ferdigstillelsesdato.

Badet på ca. 7m² er kun overflateoppusset siden oppføring i 1985, og består i dag av dusjkabinett, toalett, servant, baderomsmøbler og opplegg for vaskemaskin. Sikringsskapet er fra byggeåret og har skrusikringer.

På det nye badet ønsker vi gulvvarme, ny flislagt dusjsone, ny servant, nytt vegghengt toalett, nye baderomsmøbler og ny takbelysning.

Oppdraget skal omfatte alt arbeid som er nødvendig for totalrenovering av baderommet, inkludert planlegging og råd til valg av løsninger. Vi ønsker en totalentreprenør med all nødvendig fagkompetanse. Vi som oppdragsgiver skal ikke koordinere arbeidet, og ønsker å forholde oss til én prosjektleder fra oppdragstaker. Oppdragstaker må dokumentere at badet er oppført etter gjeldende lovverk og standarder. Vi forventer også at oppdragstaker håndterer avfall etter oppussingen.

Vi ønsker tilbud med minst mulig usikkerhet på pris. Vi ber om at dere gir beskjed ved behov for befaring før 1. november.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb