Jobben ble utført på Mittanbud

Totalrenovering av bad, ca 3kvM

Byggstart: 16.11.21 Ferdigstilling: medio desember Prosjektet inneholder: - Riving av eksisterende bad - Avfallshåndtering - Legging av nye rør fra sluk i bad til hovedrør ut av hus - Legge til rette for forskriftsmessig fall i dusj - Membran - Varmekabler - Flislegging - Maling - Belysning - Nytt toalett - Nytt dusjbatteri - Ny innredning - Montering av innredning - Koordinering av anskaffelse av materialer Renoveringen skal uføres ihht. Byggebransjens våtromsnorm. Oppdragsgiver kan anskaffe noe materialer i samråd med oppdragstaker, dersom dette er hensiktsmessig for å senke prisen på prosjektet. Oppdragsgivers evne til dette begrenses av størrelse på bil. Beskrivelse av badets tilstand fra salgsrapport: Bad fra ukjent årstall, vurdert til å være fra 90-tallet med eldre sluk. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Trepanel belagt himlingsflate med lysarmatur. Servantskap med slette fronter i hvit høyglans utførelse. Servant i porselen med ett- greps armatur. Vegghengt speilskap og lysarmatur over servant. Dusjnisje med to- greps dusjarmatur og skyvedører i glass. Frittstående toalett. Vannrør av typen kobberrør. Synlige vløpsrør i plast og støpejern. Naturlig ventilasjon. Servant har sprekker/skader i porselenet. Riss/sprekker i flisfuger observert i dusjsonen. Kan være en indikasjon på utettheter i våtrommets tettesjikt. Det er stedvis riss/sprekker i gulvfliser i dusjsonen. Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Det er ikke observert synlige skader, men membran og sluk er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset restlevetid. Lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales. Fallet er mindre enn 1:50 i en avstand på 80 cm. Selv om det er gjort oppgraderinger på våtrommet, er sluket ikke skiftet. Erfaringsmessig medfører dette økt fare for lekkasje rundt sluket. Iht. selger flommer det over på badet dersom man dusjer på full styrke.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 14. okt 2021, under kategorien Helrenovering av badog ble utført av Bad & Bygg Vvs AS i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte Bad & Bygg Vvs AS for å utføre jobben

Bad & Bygg Vvs AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.5 av 5 stjerner.

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste