Jobb-id: 3104975, Registrert: 14.10.2021

Erstatte 2 meter bærevegg med ståldrager

4317 Sandnes

Ønsker pristilbud på å erstatte ca 2 meter bærevegg med en stålbjelke. Siden dette krever ansvarlig foretak trenger jeg også en attest med beregninger osv for å få det godkjent.

Veggen det er snakk om er i kjeller og står på betonggulv.
Den er konstruert av 2x4. Den er totalt 4.8 meter lang. Den understøtter bjelkene i etasjeskillet som går på tvers av husets lengderetning og den aktuelle veggen. Bjelkene i etasjeskillet er av 2x6 og er "skjøtet" over bæreveggen. Dvs de er ikke skjøtet, men enden på bjelkene møtes her. Det må derfor benyttes støtter på begge siden av veggen mens drager settes opp. Det er god tilkomst på begge sider for oppsetting av støtte.


Se vedlagte bilder og tegning.
Jeg river wc(fjerner toalett, vask osv og River veggplater)
Den rødskraverte delen på tegn av veggen er den som ønskes åpnet, også viser blå strek hvor evt ny vegg settes opp. Siden hullet blir omtrent 2m blir vel drageren litt lengre.

Merk også at veggen mellom wc og sov (til høyre for skriften "wc" på bildet) ser ut til å være 6". Det går et 110mm kloakkrør inni den fra 1.etg.

Jobbtyper

  • Prosjektledelse og byggekontroll

    • - Ansvarlig søker
    • - Ansvarlig utførende
  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb