Jobben ble utført på Mittanbud

Renovere bolig

Har nylig kjøpt et rekkehus som krever en del oppussing. Boligen går over tre etasjer og det skal gjøres noe i hver etasje. Boligen skal ikke overtas før i januar 2022, men det kreves god planlegging i forkant, slik at det kan flyttes rett inn. Har lagt ved plantegniner med mål, som forhåpentligvis gir et bedre inntrykk av hva som må gjøres. I 1.etg skal hele etasjen rehabiliteres. Kjøkken må rives og gulv må fjernes. Vegg mellom stue og kjøkken skal også rives, dette er en bærende vegg så her må ny drager opp. Veggen i entre skal rives, så det blir åpent. Taket skal lektes ned i alle rom og få inn spotter, kjøkkenet skal rives, etterhvert skal da også nytt kjøkken monteres. Nytt gulv i hele etasjen, samme gulv gjennomgående (helst med like gulvlister og gulv), gipsing, sparkling og maling av alle vegger og tak - Skal være listefritt. Legge gulvvarme i hele etasjen. Usikker om man trenger å bytte det elektriske, det må dere som vet det best svare på. Skal uansett monteres nye stikk og brytere, må også settes opp en del nye stikk vil jeg anta. I 2. etg. er det snakk om alle rom bortsett fra bad. Så her skal alt gulv fjernes, vegger og tak skal gipses + males og sparkles - listefritt. Legge nytt gulv og lister i alle rom, sette inn nye dører. Også her usikker på el-anlegg, men nye stikk og brytere må opp. I Kjeller er det et vaskerom som må renoveres. Her må gulv avrettes, varmekabler må legges, røropplegg må skjules, tak og vegger må bli tatt (Har sett for meg mikrosement, men er åpen for innspill), tak må fikses. Dusj (dobbel) skal settes inn, innredning med armatur og blandebatteri må settes inn. Nye stikk og brytere også her.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 16. okt 2021, under kategorien Snekker, Totalrenovering av bolig og Entreprenører i Lillestrøm

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste