Jobb-id: 3107330, Registrert: 18.10.2021

* Fortsatt ledig: Smart indirekte taklys og to downlights.

5073 Bergen

Obs!
Jobben er på askøy like Over broen, men grunnet mangel på tilbakemeldinger der er postnummer endret til Bergen for flere interesserte for jobben.

Vi trenger elektriker til å montere indirekte lys i form av ledstripe fordelt på tre soner, montering og installasjon av to spotter (egen sone) og utbytting av lysbrytere til matt sort som kan dimmes (3stk)

Vil gjerne ha så detaljert pristilbud som mulig inkludert ledstripe og drivere, samt inkludert og ekskludert montering av selve ledstripen (om dette blir veldig kostbart kan vi legge ledstripen selv så lenge strømmen til driver er koblet opp på forhånd)
Samme gjelder pris på ledstripe, om vi kan finne tilsvarende lysstyrke og funksjonalitet vil vi kjøpe inn dette selv så dere kun trenger å dra strøm og koble til.

Sone 1 Stue - Ca 11m
Sone 2 Spisestue/kontor - Ca 9m
Sone 3 gang - Ca 4m
Sone 4 Kjøkken - 2 Spotter

Alle drivere, både til spotter og ledstripe er nødt til å kunne kobles på eksisterende smarthjem med Zigbee eller Z-wave.
Det kan alternativt kobles på en fibaro smart dimmer på selve dimmeren.

På spisestue skal tilkobling til strøm være rett innenfor veggen å dømme ut fra hvor stikkontakt til taklampe er nå.
I gang er strømbryter på motsatt vegg - og taklampe er integrert i betongtaket.
På stue er stikkontakt til taklampe i betongvegg - ledstripe ender helt bed til nedbygg for ventilasjon
For spotter er det dradd strøm litt lengre ned til veggen inn til stikkontakt for lys under kjøkkenskap og strøm opp til stikkontakt til høyre.

Se bilder.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb