Jobb-id: 3109892, Registrert: 21.10.2021

Solskjerming til nytt boligprosjekt a 4 eneboliger

0661 Oslo

Vi er 4 familier som skal snart overta 4 nye eneboliger på Hasle i Oslo. I denne forbindelse er vi interesserte i å få tilbud for innvendig og utvendig solskjerming. Det er snakk om 2 typer hus - 1 på 178 kvm og 1 på 138 kvm.

Det er primært i andre og tredje etasje som er aktuelt med solskjerming for de mindre husene. Store husene skal også ha solskjerming i første etasje.
Husene har store vindusoverflater i andre etasje i stue og soverom. Det er kombinasjon med både lange og mellomhøye vinduer og smalere men høye, fra gulv til tak, vinduer. I tredje etasje er det høyt vindu fra gulv til tak med topp side på skrå - 1 slik i de små husene og 2 slike i de store, pr hus.
Mål på vinduer kan skaffes ved visst interesse. Det er dessverre ik mulig å komme på befaring ennå. Overtakelse finner sted først mot slutten av november, men ik bekreftet.

For innvendig solskjerming er det aktuelt med plissegardiner. Disse skal være støv- og varme avstøttende. Lystetthet kan variere og bør kunne velges individuelt. Samme gjelder farge. Utvendig er det aktuelt med zip screens med elektrisk senk/heving og fjernkontroll styring, evt via smart hus løsning. Husene er utført i svart farge på fasaden og kasse samt førings linjer for zip screenene skal være også i svart. Selve dukken for screenens skal være grå farget.
Vi kan også høre om markiser men foreløpig ik prioritert. Kan tas til vurdering dersom det blir vesentlig gunstig priset i hele pakken.
Vi er interesserte i å få pakke pris, fast pris, ferdigmontert, med mulighet til å velge enten inn- og utvendig solskjerming, eller bare ene delen.

Jobbtyper

  • Solskjerming og markiser

    • - Innvendig solskjerming
    • - Solskjerming/Markiser

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb