Jobben ble utført på Mittanbud

Solskjerming til nytt boligprosjekt a 4 eneboliger

Vi er 4 familier som skal snart overta 4 nye eneboliger på Hasle i Oslo. I denne forbindelse er vi interesserte i å få tilbud for innvendig og utvendig solskjerming. Det er snakk om 2 typer hus - 1 på 178 kvm og 1 på 138 kvm. Det er primært i andre og tredje etasje som er aktuelt med solskjerming for de mindre husene. Store husene skal også ha solskjerming i første etasje. Husene har store vindusoverflater i andre etasje i stue og soverom. Det er kombinasjon med både lange og mellomhøye vinduer og smalere men høye, fra gulv til tak, vinduer. I tredje etasje er det høyt vindu fra gulv til tak med topp side på skrå - 1 slik i de små husene og 2 slike i de store, pr hus. Mål på vinduer kan skaffes ved visst interesse. Det er dessverre ik mulig å komme på befaring ennå. Overtakelse finner sted først mot slutten av november, men ik bekreftet. For innvendig solskjerming er det aktuelt med plissegardiner. Disse skal være støv- og varme avstøttende. Lystetthet kan variere og bør kunne velges individuelt. Samme gjelder farge. Utvendig er det aktuelt med zip screens med elektrisk senk/heving og fjernkontroll styring, evt via smart hus løsning. Husene er utført i svart farge på fasaden og kasse samt førings linjer for zip screenene skal være også i svart. Selve dukken for screenens skal være grå farget. Vi kan også høre om markiser men foreløpig ik prioritert. Kan tas til vurdering dersom det blir vesentlig gunstig priset i hele pakken. Vi er interesserte i å få pakke pris, fast pris, ferdigmontert, med mulighet til å velge enten inn- og utvendig solskjerming, eller bare ene delen.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 21. okt 2021, under kategorien Solskjerming/Markiser og Innvendig solskjerming i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste