Jobb-id: 3110282, Registrert: 21.10.2021

Utrede årsak til et baderom som lekker ned til naboen

2000 Lillestrøm

Jeg har et lite baderom på ca 3m² som virker å bidra til lekkasje (ved bruk) til naboen under meg. Det er blitt gjentatte ganger rapportert av naboen om drypping fra deres tak, som er mest sannsynligvis er relatert til bruk av badet mitt. Dryppingen er ikke omfattende, om dette er relevant.

Jeg er ute etter et profesjonelt rørleggerfirma som kan utrede en mer konkret årsak bak dette -- om det så krever riving av baderomsgulvet, antar jeg. Hvis gulvet må først rives så må jeg nesten anta at det vil også være tilbudt en jobb med å lage nytt gulv, flislagt og alt.

Om dere vil komme på en uforpliktende befaring før videre arbeid og pris diskuteres, kan det selvsagt ordnes.

Jeg har ingen dokumenter på noe tidligere arbeid utført på badet -- leiligheten ble kjøpt slik den var i 2006 og tidligere eier, som renoverte badet etter hva jeg husker men ikke kan dokumentere, kjøpte den som dødsbo i 2003. Leiligheten er identisk i form til 5 andre i samme blokk ferdigstilt i 1950, under styre av et borettslag.

Det er to sluk på gulvet, et toalett og en vask. Det er all grunn til å tro at bruk av toalettet og vasken forårsaker ikke lekkasje, men at det er bruk av sluken(e) som gjør det.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb