Jobb-id: 3113399, Registrert: 26.10.2021

Total renovering av bad på ca 4 kvm

0367 Oslo

Beskrivelse bad


Vi ønsker å gjøre en totaloppussing av vårt bad. Vi ønsker å motta et fastpristilbud (men kan være åpne for timebasert prising) og ønsker befaring av badet før endelig pris og løsning kontraktfestes. Opsjonen kan tilbyder velge å prise ved kontraktsinngåelse eller de kan legges til som endringsbilag underveis i byggefasen.Størrelse og alder:

Badet er fra 2004. Rektangulært bad med pipeløp på den ene langvegg.

Fra boligsalgsrapport fra april 2021:
Bad fra 2004. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Tapetsert og malt himling. Servantskap med slette fronter i lyst treverk utførelse. Servant i porselen med ett-greps armatur. Vegghengt speilskap med belysning over servant. Dusjkabinett med to-greps armatur og skyvedører i glass fra 2014. Frittstående toalett. Opplegg for vaskemaskin. Vannrør av typen kobberrør og synlige avløpsrør i plast. Mekanisk avtrekk.

Preferanser - Skal ha:
Varmekabler i gulv
Downlights i tak
Dusjhjørne/-ende med takdusj (ikke kabinett)
Opplegg til vaskemaskin
Veggfestet toalett (såfremt det er mulig å gjennomføre)
Totalrenovering av teknisk anlegg (med dette menes blant annet bytte av membran, sluk, elektrisk anlegg (usikker på om noe i sikringsskap må byttes) og ellers annet teknisk utstyr som ikke er nevnt her)

Preferanser - Ønskes, til diskusjon:
Fliser, mørk farge, på alle vegger og gulv (kan være åpen for delvis bruk av baderomspanel dersom det er hensiktsmessig)
Vegghengt servantskap med skuffer under servant. Integrert vask. Størrelse på servantskap beror på størrelsen på hvor på badet dette blir plassert
Vurdere om vegghengt skap med speil ov. er servantskap eller rundt speil og noen separate hyller

Opsjoner:
Bytte av varmtvannsbereder (dagens er fra 2003 og på 120 liter). Varmtvannsbereder står nå på kjøkken, ca 7 meter fra badet
Vannrør av typen kobberrør og synlige avløpsrør i plast, vi ønsker en vurdering av disse og om de må byttes ut
Vi har et bad til hvor vi har en vaskemaskin, her ønsker vi å så på muligheten for å flytte litt på rørene da det er trangt og vaskemaskinen står nå “feil vei”


Annet:
Leiligheten ligger i 5. etasje med heis på bakkeplan
Leiligheten består av to bad med separat vanntilførsel, så vi har et alternativt bad vi kan bruke i mellomtiden
Vi ønsker i utgangspunktet å oppstart av arbeidene i januar 2022, men er åpne for å begynne andre tidspunkt dersom det rette tilbudet dukker opp.
Det er ingen parkeringsplass tilknyttet leiligheten, men gateparkering

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb