Jobb-id: 3113985, Registrert: 26.10.2021

Grave/klargjøre for ladekabel til elbil og sette opp ladeboks

1727 Sarpsborg

Vi bor i rekkehus og har et ønske om å sette opp en ladeboks til elbil. Vi har sett for oss 2 ulike løsninger for dette.

Løsning 1: Fjerne gress, redusere helling og fylle på med pukk/grus i eksisterende gressplen ved siden av hus, og dra kabel fra sikringsskap til utvendig sportsbod og sette opp en ladeboks på bodvegg. Det er da også ønskelig at kabel fra sikringsskap graves ned under pukk/grus mellom hus og bod slik at løsningen blir så skjult som mulig frem til ladeboks.

Løsning 2: Grave opp sti langs med huset frem til felles bilparkeringsplass, og legge kabel fra sikringsskap frem til denne plassen. Deretter sette opp en fast ladestolpe med tilhørende ladeboks på en av plassene. Vil da også være behov for å støpe fundament til ladestolpe. Stien/felles plass består av kun grus/pukk.

Ønsker en eventuell befaring på dette, og et prisoverslag for å se hvilken av løsningene som vil være mest fornuftig/økonomisk.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb