Jobben ble utført på Mittanbud

Forsterkning av vegg bak hev/senk løsninger

NAV Hjelpemiddelsentral v/Hølen kan bistå med følgende på bakgrunn av vedtak fra NAV HMS; - Benkeplate hjørneløsning (flexicorner løsning) (hjørneskap blir tatt vekk) - Hev/senk på kjøkkenskap over oppvaskkum - Eventuelt hev/senk på kjøkkenskap ved siden av platetopp For at dette utstyret (som det er gitt vedtak på via NAV Hjelpemiddelsentral) skal kunne monteres er det nødvendig at følgende blir utført; - Forsterkning av vegg bak hev/senk løsninger - Innkjøp av lavtbyggende oppvaskkum - Innkjøp av platetopp og komfyr - Innkjøp av nye benkeplater Jeg trenger hovedsakelig hjelp til kjøp og montering av utstyr samt veggen og noe mer snekkertjenester. Jeg må ha skriftlig tilbud. For å se hele jobben kan du komme på befaring på Løren. Kontakt meg gjerne for å avtale tid. Jeg er tilgjengelig både dag og kveldstid. Det må være godkjent firma og leverandør som leverer tjenester fordi jeg skal søke tilskudd med skriftlig pristilbud.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 27. okt 2021, under kategorien Snekker, Montering av kjøkken, Kjøkkenrenovering og Mur og betong i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste