Jobb-id: 3115045, Registrert: 28.10.2021

* Fortsatt ledig: Restaurering av danske design-spisestuestoler

0587 Oslo

I sin tid arvet jeg mine foreldres spisestuemøblement, som de kjøpte da de bodde i København i 1963. Spisestuebordet er en Wegner, mens spisestuestolene ble en kopimodell som passet veldig fint til bordet (se bilde). Bordet har jeg og bruker fremdeles, men stolene var såpass "slitne og slarkete" at jeg byttet dem ut med noen mer moderne for en tid siden. Men jeg hadde ikke hjerte til å hive de gamle, så de har stått lagret i boden.

Nå lurer jeg på om jeg skal forsøke å få dem restaurert. Jeg har 6 stykker, noen av dem vil jeg si er i ganske god stand, mens andre er preget av tidens tann. Stolen på bildet ser dere eksempelvis er sprukket i leddet mellom stolbeinene. En annen har en rygg som gir etter når man lener seg bakover. Flere av dem er limt noen ganger, og det knirker godt når de sittes i. Men jeg føler jeg i hvert fall må få en vurdering av hva en restaurering kan komme på. En mulighet KAN være å la 1-2 stoler være "dele-stoler", bordet er ikke større enn at jeg i hverdagen kun vil ha plass til 4 stoler uansett.

Jobbtyper

  • Finsnekker og møbelsnekker

    • - Finsnekker/Møbelsnekker

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb