Jobben ble utført på Mittanbud

Lett oppussing av leilighet ca 45 kvm

Jeg har behov for en "allsidig" håndverker. Med håndverker mener jeg en som kan montere/snekre og male. Jeg har IKKE behov for deg som roter, ødelegger og griser. Disse har jeg allerede hatt sendt vekk! Dette er ikke et stor og komplisert oppdrag, men kan passe for en person. Følgende skal utføres: Etterskru gipstak og sparkle male, (stue/soverom) Noe maling av vegger/vinduer Tak i bad gipses og males. taklister monters. Legge ferdig laminatgulv og montere gulvlister Sparkle male en pipe og sette tilbake en vedovn Lage ferdig 2 trinn som kles med laminat på synlige sider og festes. Gulvlister monteres Montere inn en stekeovn (koketopp og stekeovn) Leiligheten ligger 100 meter fra Jessheim togstasjon. Arbeidene ønskes utført i november og ferdigstilt innen 20 november.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 2. nov 2021, under kategorien Maling, Snekker, Montering av kjøkken og Sparkling i Ullensaker

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 4
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 5
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste