Jobb-id: 3119733, Registrert: 3.11.2021

Helrenovering av bad

0592 Oslo

Jeg ønsker å totalrenovere mitt bad på Kristine Bonnevies vei Tonsenhagen, Oslo. Badet er 2,6 kvadratmeter og over 30 år gammelt, tilstanden på badet er nokså dårlig. Jeg søker en seriøs og sertifisert totalleverandør som er både pålitelig, og gjennomfører oppdraget etter avtale. Begge beboere av leiligheten har kapasitet til å bistå med renoveringsarbeidet, og det ønskes konsultasjon med befarer om hvilke oppgaver i renoveringsarbeidet som kan gjennomføres på egenhånd. Punkter for renovering følger:

- Rive opp/demontering av gamle fliser, membran, varmeovn (er defekt), toalett, vask, sluk, vegger og tak.
- Legge varmekabler, nye fliser og membran.
- Bytte til nytt toalett. Vi ser for oss et toalett festet til vegg over gulv. Da gjerne med en oppbevaringshylle over toalettet.
- Ny vask, med underliggende oppbevaringsskuffer. Her ser vi for oss også et speilskap ovenfor vasken.
- Vi har også spørsmål angående belysning ved vask samt. over baderommet (ønsker tilbakemelding fra leverandør).
- Dobbel-strømkontakter ved vask er ønskelig.
- Ved høyre side av inngangsdør montere tilkoblinger til en liten vaskemaskin (vannkran og avløp), her også med dobbel-strømkontakter for en eventuell tørketrommel.
- Nytt dusjkabinett (med sammenfallende glassdører). Med dagens løsning er sluk under vask, så vannet renner diagonalt over rommet fra dusj til sluk under vask (se vedlagte bilder). Ny sluk under dusj ønskes.

For øvrig er dagens løsning ved rør fra dusj til varmetank synlig i baderommet (Se vedlagte bilder). Nye rør må monteres innebygd i vegg. Avslutningsvis nevner jeg at vi ønsker befaring, med avklaringer på punktene som er nevnt ovenfor fortløpende. En fastpris er ønskelig, og prosjektstart er hensiktsmessig i løpet av januar 2022. Aktører uten sertifisering eller referanser besvares ikke.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb