Jobb-id: 3120468, Registrert: 4.11.2021

* Fortsatt ledig: Bygge inn IKEA-garderober: Skjære til finerplate og montere

7018 Trondheim

Har to ikea skapløsninger på to rom (soverom og gjesterom), som jeg ønsker å få «bygget inn», dvs. skjære til en finerplate til riktige størrelser, og montere dem.

Jeg har kjøpt en konstruksjonsfinerplate (18mm 2400x1220), men erkjente at jeg hadde verken utstyr eller kompetansen til å gjøre det bra. Tenkte skjære til plante i riktige dimensjoner, og skrus/spikres (?) inn i, fra innsiden av skapene. Mulig det også trengs mer støtte/stendere (?) som festes inn til vegg. Trenger råd, rett og slett.

På soverommet danner skapene en hjørneløsning Den ene veggen har 4 skap på 50cm, den andre veggen har ei billyhylle (litt kortere dybde) og et skap på 50 cm. De skal «bygges inn» på sider og mot tak, samt i hjørnet der det er glipper.

På gjesterommet står ett Pax skap og 2 veggmonterte (skal få opp ett til) Bestå-skap. Ønsker bygge inn løsningen i tak og på sider mot veggene her.

Bilder vedlagt.

Finerplaten: https://www.byggmakker.no/trelast-og-byggevare/plater/konstrfiner-18mm-2400x1220-tg2/

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb