Jobb-id: 3122393, Registrert: 8.11.2021

* Fortsatt ledig: Gulvvarmeanlegg fra Solarnor AS virker ikke

1454 Fagerstrand

Vi kjøpte og fikk installert et gulvvarmeanlegg fra Solarnor AS i 1999 og det fungerte utmerket inntil for noen år siden. Vi har i dag ikke oversikt over forhandlere i Oslo-området som solgte og installerte disse anleggene og vi prøver oss nå her og håper å få kontakt med en rørlegger som kjenner disse anleggene.

Kort fortalt sluttet anlegget å gå normalt da temperaturen ute sank til under 10 grader. Slik er det fremdeles. Det står og «spinner» og slår seg ikke verken av eller på. Ttur klarer ikke å komme over noen og tjue grader og anlegget gir ikke noe varme i gulvet. Det siste året har termostaten «løpt litt løpsk» - slik at Ttur starter å vise en temperatur på innedelen av anlegget på f.eks. 27,5 grader, og så raser den ned til f.eks. 10 og så opp igjen til 23 og så videre. Nå har også utetemperaturen begynt på samme måte. Ttur er for øvrig ca. 7 grader nå.

Vi lurer på om det er følerne for Ttur og utetemperatur som har sluttet å virke. Vi hadde en hendelse i fjor sommer hvor vi mistet en fase inn til sikringsskapet, noe som medførte skade på andre anlegg vi har, blant annet en luft-til-vann-varmepumpe. (Ikke tilkoblet dette anlegget).

Vi håper det er en rørlegger der ute som har kjennskap til Solarnors gulvvarmeanlegg og som kan hjelpe oss å få fikset dette.

Jobbtyper

  • Rørleggertjenester

  • VVS og kjøling

    • - Vannbåren varme

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb