Jobben ble utført på Mittanbud

Har satt inn ett vindu som trengs å bli pusset inn med betong/sement

Har ett vindu på ca 120 cm bredt og 110 cm høyt som må pusses.jobben består av å kutte fugeskum og tette igjen med puss.vinduet er fellet inn i muren så er en kant på 15-20 cm inn til selve vinduet fra murveggen.dette må pusses pent også.selve muren rundt vinduet har noen hakk som også må pusses/tettes.trenger også pris på å fylle en mur bestående av forskalingsblokker.trenger at den som utfører jobben har med seg verktøy for å blande sementen.jeg kan stille med betong så lenge jeg får beskjed om hvor mange sekker som trengs til å fylle.murpussen som skal brukes til å tette vinduet vil jeg helst at utfører kjøper selv for å slippe å kjøpe noe feil.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 8. nov 2021, under kategorien Mur og betong, Vindu og dør, Pussing av mur og Forstøtningsmur i Skien

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 4
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 5
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste