Jobb-id: 3123469, Registrert: 9.11.2021

* Fortsatt ledig: Fikse bryter på komfyr

3012 Drammen

Håndtaket for å stille inn hvilken funksjon jeg ønsker på ovnen (grillfunksjon, overvarme, osv.) har løsnet og delen som kobler sammen komfyren og håndtaket har løsnet innover i ovnen. For å få tak i denne må øvre fremste del demonteres. Vi har prøvd å få tak i denne delen med pinsett, men det funker dessverre ikke. Vi får tak i delen, men det er umulig å få den på plass da den har løsnet lengre inn i ovnen. Vennligst se vedlagt bilde. Det er den røde delen det er snakk om. Resten av komfyren fungerer fint. Det trengs bare en servicetekniker for å montere sammen håndtaket og delen i komfyren.

Ønsker derfor at en servicetekniker kommer hjem til oss så snarest så mulig. Det er alltid noen hjemme, så tidspunkt er fritt frem. Begge beboerne er fullvaksinerte og har ikke vært utenlands det siste året. Ingen er heller i karantene. Hører fra deg/dere så snarest som mulig.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb