Jobb-id: 3123849, Registrert: 9.11.2021

* Fortsatt ledig: Bytte del av avløpsrør

9017 Tromsø

For drøye 10 år siden punkterte jeg et avløsrør i kjøkkenveggen, som jeg selv reparerte med en skjøtemuffe. Jeg regner med at det ville være problematisk med tanke på forsikring hvis det skulle oppstå en lekasjeskade her, så jeg ønsker derfor å få joben gjørt av en rørlegger så jeg har papirer på reparasjonen.
Selve skaden oppsto da jeg skulle borre et hull i veggen for at en takstmann skulle sjekke for fukt i forbindelse med en annen skade. Jeg hadde borret gjennom veggplaten og sylla, og traff røret på værst tenkelige plass. For å repare skaden laget jeg en liten luke i veggen (under kjøkkenbenken), hvor jeg fjernet sylla og kappa røret som går ned til krypkjelleren. Jeg satte så på skjøtemuffe og dytta en ny rørstump opp i muffa nedenfra. Ble fortalt på en rørleggerforretning at det var måten å gjøre det på, men mulig det ikke stemmer. For å sette inn et nytt rør uten skjøtemuffe må jeg nok rive deler av veggen for å komme til, så håper ikke det er nødvendig.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb