Jobb-id: 3124859, Registrert: 11.11.2021

Utbedrng av ventilasjon og modernisering av kjøkken

0658 Oslo

Trenger hjelp med å utbedre ventilasjon og modernisere kjøkken i leilighet i borettslag.

I dag er det en ventilator fra Bosch som står på kjøkkenet med kullfilter og renser matos fra komfyren. Da leiligheten ble bygd var det VillaVent-Duo som ble installert. Det går en kanal fra bad til kjøkken og en fra kjøkken til yttervegg i etasjeskillene. Etter dette har leiligheten blitt bygd om til en treroms og åpningen til kanalene i etasjeskillet har blitt stengt igjen med det jeg tror er gipsplater. Kan i hvertfall banke i taket der der og høre at det er hullrom over, så regner med at det er åpningen til kanalen. Den veggen der ventilatoren var før eksisterer ikke lengre. Nå er den nye ventilatorern ca der jeg har tegnet inn en rød K i vedlegget nyplanloesning. På badet er det installert spotter i tak og taket er senket, så der får jeg ikke til å lokalisere åpningen.

Det jeg ønsker er å få inn et system som A: Kan dra ut fuktig luft på bad og B: Kan få bort matos fra kjøkkenet og generelt sett sørge for god luftkvalitet. I tillegg ønsker jeg å moderinisere kjøkkenet.
1. Bytte benkeplate
2. Ny platetopp
3. Ny ovn
4. Ny vask og kran
5. Fliser eller lignende på vegg ved ventilator og platetopp
6. Evt ny ventilator om det er nødvendig

Det er også en ventilasjonskanal på loftet vi evt kan benytte oss av. Da må vi borre oss gjennom etasjeskillet fra kjøkkenet og opp dit. Se ventilasjonstegningen av loft. Kanalen ligger inne på maskinrommet. Jeg disponerer bod 3, så kanalen kan gå gjennom den

Tenker at første steg blir en befaring der vi åpner opp i taket og sjekker ut hvilken tilstand disse gamle kanalene er i og så tar det derfra. Bygget er fra ca 1990 og kanalene har vært stengt siden ca 2007

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb