Jobben ble utført på Mittanbud

Statiker/bygningsingeniør - vurdere inngrep i bærende konstruksjon enebolig

Under montering av peis har vi støtt på en (mulig) bærende bjelke i veggen som vi vil måtte kappe i for å få montere peis som ønsket. Behøver da i følge peismontør et snitt i bjelken for å kunne føre ovnsrør inn i senter av pipen på andre siden av veggen. Behøver hjelp av statiker/bygningsingeniør for å vurdere om dette er mulig/forsvarlig inngrep i bærekonstruksjonen, og evt hvilke tiltak som kan gjøres for å avlaste. Har lagt ved tegninger, bildet er tatt i hovedplan 1.etasje og på utvendig hjørne mellom kjøkken og spisestue. Pipen er inntegnet i innvendig hjørne på motsatt side av vegg (i "hobby/gang").

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 18. nov 2021, under kategorien Byggeleder/Prosjektleder og Snekkerog ble utført av PROSJEKTKONTROLL SØR AS i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte PROSJEKTKONTROLL SØR AS for å utføre jobben

PROSJEKTKONTROLL SØR AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Statiker/bygningsingeniør - vurdere inngrep i bærende konstruksjon enebolig

Prosjektkontroll Sør AS v/Sigbjørn Netland har levert eksemplarisk rådgiving for vårt oppdrag med å vurdere bærende konstruksjon i enebolig. God oppfølging underveis, og god kommunikasjon. Anbefaler selskapet til lignende oppdrag!

Skrevet av Leif

nov., 2021

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste