Jobben ble utført på Mittanbud

* Fortsatt ledig: Reparasjon og sikring av utekjøkken

Hei! Vi er en restaurant i Oslo sentrum, et område med mye kriminalitet. Vi har et utekjøkken som kun er i bruk om sommeren og i sommer/høst har vi allerede hatt 8 innbrudd/hærverk. Vi behøver å få reparert døren, evt. sette den opp på en sikrere måte slik at den kan åpnes/lukkes uten å så enkelt brytes opp om sommeren. Samt behøver vi en lukkemekanisme lik de vi har på front, til det lille vinduet på siden (se bilde 3 og 4). Til slutt må vi sikre kjøkkenet ytterligere i perioden vi er stengt: Her tenker vi oss et slags gitter som rett og slett kan skrus fast, og skrus ned igjen i sommer. Her trengs kreativitet og gode løsninger – ta gjerne kontakt med idéer!

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 18. nov 2021, under kategorien Alarm og lås, Låsesmed, Verneutstyr/Sikkerhetsutstyr, Stålgjerde/Port og Blikkenslager i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 4
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste