Jobben ble utført på Mittanbud

Justering av vegg og oppsett av 2 skillevegger

Ifm oppussing av hus har vi revet et tilbygg og satt opp nye yttervegger. Etasjeskillet mellom 1. og 2. etg ble hevet 30 cm. I tillegg er det mye gammel moro på veggen. Jeg ønsker derfor noen som kan justere veggen og legge opp til spikerslag slik at jeg kan komme etter og sette opp plater etterpå. Veggen har dimensjon 642 x 270 cm. På veggen er det en passasje inn til stue med dimensjon BxH 200 x 205 cm. I tillegg ønskes oppsatt 2 skillevegger som skal dele av stue til inngangsparti, og stue til garderobe. Skilleveggene vil har dimensjon BxH 195 x 270 cm. I skillevegg ut til inngangsparti skal det stå en dobbeltdør. Ytre dimensjon på ramme til døra er BxH 130x205 cm. I skillevegg inn til garderobe skal det stå en skyvedør. Dimensjon på dørbladet er 63x203 cm. Også skilleveggene er det tilstrekkelig at du lager reisverket og monterer dørene. Montering av plater og lister kan jeg ordne selv. Vil helst ha fastpristilbud.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 19. nov 2021, under kategorien Snekkerog ble utført av RUBECO SERVICE AS i Ullensaker

Kunden valgte RUBECO SERVICE AS for å utføre jobben

RUBECO SERVICE AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.1 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Justering av vegg og oppsett av 2 skillevegger

Fint arbeid. Ingen skjulte kostnader og god kommunikasjon underveis.

Skrevet av Per

nov., 2021

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste