Jobben ble utført på Mittanbud

Renovering av hall/trapp og gang i jugendhus fra 1910

Hall i 1. Etg og trappegang og gang i 2.etg skal renoveres. Rive juteduken/tapeten. Gipses alle vegger og noe tak samt sparkling og puss. Tapetseres. Taker males. Pusse opp trappegelender og males. Trapp skal ha vegg-vegg tepper samt ganger i 2. etg.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 22. nov 2021, under kategorien Maling, Snekker, Tapetsering, Sparkling og Delrenoveringog ble utført av AR BYGG, VERBICKAS i Skien

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte AR BYGG, VERBICKAS for å utføre jobben

AR BYGG, VERBICKAS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.8 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Renovering av hall/trapp og gang i jugendhus fra 1910

Kvalitet, kommunikasjon, ryddighet, effektivt og meget pålitelig. Vi engasjerte AR bygg til en krevende renoveringsjobb. Raskt på befaring og raskt tilbake med en fast pris, OG de kunne starte raskt om vi ønsket. God språklig kommunikasjon hele veien. Mange fine løsninger og ideer har kommet fra dem og resultatet ble vi strålende fornøyd med- både snekkerarbeidet, sparkling og pussing, murerarbeid, løsninger og sist men ikke minst nydelig utført maling og tapetsering av svært krevende karakter/høyder. Rydder etter seg. Søler ikke med maling etc. Vi har engasjert dem videre i flere prosjekter fordi vi rett og slett er veldig fornøyd med resultatet, folka, kommunikasjonen og gjennomføringen!!

Skrevet av Nina

nov., 2021

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste