Jobben ble utført på Mittanbud

Oppgradering av bad

Vi ønsker å gjøre noen oppgraderinger på badet vårt. 1) Vi ønsker å bytte ut vask med tilhørende skap. Vi ønsker å sette inn et møbel med vask på høyre side og benkeplate på venstre side. Møbelet som står der i dag er ca 107 cm langt og 56 cm dypt. Vi ønsker samme lengde (evt. 2-3 cm lenger). Vi ønsker at det nye møbelet skal ha en dybde på ca 65 cm. Benkeplaten på venstre side må være minst 55 cm. Under benkeplaten vil vi ha skuffer og under vasken vil vi ha skuffer eller skap. Vi ønsker at møbelet skal tåle litt vekt slik at det kan brukes f.eks. som stellebord. 2) Over vasken har vi et stort speil (ca. 107 x 82 cm) innfelt i flisene. Vi ønsker å bytte ut dette med et speilskap eller et speilskap og noen hyller. 3) Over doen er det en liten nisje i veggen. Her ønsker vi å sette inn skyvedører og 2-3 hylleplater på veggen slik at det blir et lite skap. Målene på nisjen er høyde: 102 cm, bredde: 86 cm, dybde: 19 cm. Jeg legger ved bilder av sånn det ser ut i dag, og en tegning av omtrent hvordan vi ønsker møbel med vask og benkeplate.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 22. nov 2021, under kategorien Våtromsbelegg og Rørleggerog ble utført av OSLO RØRSERVICE AS i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte OSLO RØRSERVICE AS for å utføre jobben

OSLO RØRSERVICE AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste