Jobb-id: 3131822, Registrert: 22.11.2021

Oppgradering av bad

0575 Oslo

Vi ønsker å gjøre noen oppgraderinger på badet vårt.

1) Vi ønsker å bytte ut vask med tilhørende skap. Vi ønsker å sette inn et møbel med vask på høyre side og benkeplate på venstre side. Møbelet som står der i dag er ca 107 cm langt og 56 cm dypt. Vi ønsker samme lengde (evt. 2-3 cm lenger). Vi ønsker at det nye møbelet skal ha en dybde på ca 65 cm. Benkeplaten på venstre side må være minst 55 cm. Under benkeplaten vil vi ha skuffer og under vasken vil vi ha skuffer eller skap. Vi ønsker at møbelet skal tåle litt vekt slik at det kan brukes f.eks. som stellebord.

2) Over vasken har vi et stort speil (ca. 107 x 82 cm) innfelt i flisene. Vi ønsker å bytte ut dette med et speilskap eller et speilskap og noen hyller.

3) Over doen er det en liten nisje i veggen. Her ønsker vi å sette inn skyvedører og 2-3 hylleplater på veggen slik at det blir et lite skap. Målene på nisjen er høyde: 102 cm, bredde: 86 cm, dybde: 19 cm.

Jeg legger ved bilder av sånn det ser ut i dag, og en tegning av omtrent hvordan vi ønsker møbel med vask og benkeplate.

Jobbtyper

  • Malertjenester

    • - Våtromsbelegg
  • Rørleggertjenester

  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Våtromsbelegg

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb