Jobben ble utført på Mittanbud

Rehabilitering av skorstein

Har en skorstein som har fått pålegg om utbedring fra feier. Den er bygd i Leca (byggeår 1971) og det påvist flere elementer med sprekker. Sprekkene er lokalisert flere steder i skorsteinen. Således regner jeg med at den bør rehabiliteres i sin helhet med stålrør eller lignende. Lengde på på pipeløpet er ca 4 meter. Diameter er 8 tommer. Dette i følge feier som har inspisert skorsteinen med kamera. Det er ett ildsted tilknyttet pipa med anslått inngang en meter oppe i skorsteinen. Feieluke på andre siden av veggen i bunn av pipa. Ønsker pris på rehabilitering. Jobb ønskes utført i januar eller februar i 2022.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 23. nov 2021, under kategorien Pipe/Skorsteinog ble utført av Kai Nettum i Aurskog-Høland

Website logo

Kunden valgte Kai Nettum for å utføre jobben

Kai Nettum har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Rehabilitering av skorstein

Gjennomførte en renovering av skorstein hjemme hos oss. Avtalt produkt til avtalt tid og pris. Meget godt fornøyd. Anbefales!

Skrevet av Børge

des., 2021

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste