Jobb-id: 3133119, Registrert: 23.11.2021

Sette opp lettvegg med dør (& evt. legge inn stikkontakt)

0481 Oslo

Hei, vi ønsker å få satt opp to lettvegger. En vegg er på 2 meter lengde og 2,4 m høyde, og den andre er like høy og 2,5 lang - en vegg skal ha dør. Hvis mulig ønsker vi også at samme firma står for å sette inn stikkontakt på begge sider av den ene lettveggen, samt lysbryter på en side av veggen. Elektrisk arbeid må utføres av sertifisert elektriker. Det skal henges tv på den ene veggen, så den må forsterkes med en innvending mdf plate eller lignende. Vi ønsker pristilbud på dette arbeidet, inkludert materiale (til vegg, dør, osv.). Dersom deres firm ikke har elektriker, kan vi få pristilbud på bare det å sette opp vegg+materiale.
OBS! Vi har ikke overtatt leiligheten enda. Vi overtar den 15.12.21. Fint om vi derfor kan få et cirka pristilbud nå, så vil vi ta kontakt igjen etter at vi har overtatt leiligheten for nærmere befaring og avtale hvis det er aktuelt.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb