Jobb-id: 3138633, Registrert: 2.12.2021

Riving av eks. garasje/ Carport, nytt påbygg, oppføring av ny dobbelgarasje

1406 Ski

Kort om prosjektet:
Tiltaket omfatter riving av eksisterende carport/ garasje, en liten terrasse på forsiden, samt riving av noen eksisterende vegger i plan 1 i forbindelse med ombygging/ påbygg.
Det skal etableres et påbygg på ca 33m2 med tilhørende takterrasse på ca 19m2.
Eksisterende trapp rives og det etableres en ny trapp over 3 etasjer. Trappehull flyttes noe og det etableres nytt dekke i del av eksisterende trappehull.
Det må påregnes at dekke for ny etasje må forsterkes.
Det blir noe ombygging i plan 1 i forbindelse med nytt inngangsparti, innvendig trapp og gang. For øvrig er det pt. ikke tenkt noen øvrige oppgradering av plan 1. Her må man dog vurdere omfang og grensesnitt mellom gammelt og nytt iht innertak, gulvbelegg etc.
I kjeller blir det noen mindre endring i forbindelse med ny trapp. For øvrig er det pt. ikke tenkt noen bruksendring eller øvrig oppgradering av kjeller.
Eksisterende takbelegg (Shingel) byttes mot nytt takbelegg i form av stålplatetak, også på gjenstående eksisterende tak. Undertak ser i stort sett ok ut men noe utbedring av denne må nok påregnes allikevel, spesielt rundt eksisterende pipe.
Vi vurderer også og drenere rund 2 eller 3 sider av huset men dette må vi vurdere opp imot totalkostnad av prosjektet.

Dobbelgarasjen er tenkt å oppføres som ferdig garasje fra Igland eller tilsvarende men grunnarbeider og betongplate med sokkel vil vi gjerne få pris på da det kan være fordelaktig å ta det i samme slengen.
Hvis det er med hensiktsmessig kan man dog vurdere og splitte opp tiltaket i to, påbygg og ny dobbelgarasje.

Status Byggesak:
Tiltaket er ikke omsøkt og vi trenger derfor en entreprenør som kan hjelpe oss med søknadsbiten.
Tiltaket skal være iht gjeldende reguleringsplan med unntak av nytt frittliggende dobbelgarasje som det må omsøkes dispensasjon for avstand til regulert gjerdelinje mot vei, Det er det flere naboer som har fått disp. for tidligere.
Garasjen ligger også nærmere enn 4m til kommunale VA-ledninger. Her har vi vært i kontakt med VAV i ski kommune tidligere og fått dette godkjent ved at vi har prosjektert inn en støttemur mot ledningene. (Da lå garasjen i hjørne Nord/Øst mot nå hjørne Nord/Vest så man bør få bekreftet/ informere om ny plassering.
Vi har også snakket med naboene og de har ikke noen innvendinger mot planlagt tiltak.

Jobbtyper

 • Entreprenører

  • - Entreprenører
 • Maskinentreprenører

  • - Riving av bygg
 • Riving, pigging, og betonsaging

  • - Riving av bygg
 • Snekker / Bygningshåndverkere

  • - Bygge garasje
 • Større prosjekter

  • - Bygge garasje
  • - Tilbygg til eksisterende bolig

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb