Jobb-id: 3145388, Registrert: 14.12.2021

Montere stikkontakter og lys

0364 Oslo

Det jeg ønsker er å få installert følgende:

1. Stikkontakt med 3 eller 4 kontakter under benk på bad. Benken og skuffene er ikke fastmontert enda, så det er lett å komme til. Kontaktene skal være på veggen bak liten skuff, over vaskemaskin. Skuffen er ikke dyp, så der er plass bak den.
image.png


2. Legge ledning til og montere lys fra IKEA. Bak inspeksjonsluken er det et par strømledningsbokser man kan trekke ledning fra (tror jeg). Dersom man ikke kan trekke derfra, kan man bruke den som allerede er festet på veggen. Dette er rett over vaskemaskin og benkeplate på badet.
image.png


3.
Ønsker å få installert en stikkontakt over skap på soverom. Her ønsker jeg at ledningen til sengen (svart ledning med svart klump) kobles til. Denne ledningen må forlenges (skjøtes) så den går helt opp til den nye stikkontakten. Denne ledningen er tynnere enn vanligere strømkabler. Den gir strøm til to usb-strømuttak og to ledlys inne i skapsengen.

Nåværende kontakt ønsker jeg at blir flyttet ned til der det vises på tegningen. Rett over gulvet. Den vil sperre litt for den nederste skuffen. Det gjør ikke noe.
image.png


Flott om du/dere har mulighet til å gi et fastpristilbud, helst der alt er inkludert (materialer, kjøring, dokumentasjon osv).

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb