Jobben ble utført på Mittanbud

ombygging av rom

Vi trenger hjelp til å slå sammen to rom til ett. Det må rives en vegg som antgelig er bærende og det må settes opp en bærebjelke (limtre?) Vegger må sparkles, pusses og males. Rør må kasses inn. Det må legges parkett.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 21. des 2021, under kategorien Snekker, Riving av murvegg og Pussing av murog ble utført av PERUN AS i Oslo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte PERUN AS for å utføre jobben

PERUN AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

ombygging av rom

Utvidelse av kjøkken/sammenslåing av rom samt oppsetting av kjøkken. Særdeles ryddig firma. De satte opp gode og detaljerte avtaler med pris, og disse avtalene ble holdt til punkt og prikke. Ved utvidelse av anbudet leverte de nye detaljerte avtaler som ble holdt. De fulgte tidsplan godt og informerte godt når noe var uklart. Hyggelige folk. Pent utført arbeid. Tilknyttede elektriker og rørlegger ikke riktig så greie å forholde seg til, men arbeidsleder holdt god kontroll. Alt i alt forbilledlig ryddig.

Skrevet av Hallgeir

feb., 2022

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste