Jobben ble utført på Mittanbud

Montere badekar

Ønsker å få bytte ut dusjhjørne med badekar. Ser for meg jobben involverer dette: - Fjerne dusjvegger - Tette hullene som blir etter fjerning, på en forsvarlig og vanntett måte - Montere badekar, med alt det måtte innebære - Montere badekarvegg - Montere veggfeste til håndholdt dusj Vi ser for oss å fylle badekaret med dusjhodet (derav siste punkt), da vi har en ganske ny dusj vi ønsker å beholde og ser for oss det kan bli dyrt å bytte, men her er vi åpne for tips, det er sikkert muligheter vi ikke kjenner til. Vi har ikke kjøpt badekar enda, men dette ser vi for oss å bestille selv, men er også åpne for hjelp her dersom vi får en god deal. Tenker en størrelse rundt 70-80 * 160-180. Badet er fra 2019.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 27. des 2021, under kategorien Rørleggerog ble utført av RØRLEGGERMESTER ØYBERG i Bærum

Kunden valgte RØRLEGGERMESTER ØYBERG for å utføre jobben

RØRLEGGERMESTER ØYBERG har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 5.0 av 5 stjerner.

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste