Jobb-id: 3157093, Registrert: 8.01.2022

* Fortsatt ledig: Bytte ut bolig ventilasjonsaggregat

1356 Bekkestua

Vi har et gammelt Villavent VVX-500 TF bolig aggregat som vi må bytte ut med et nytt, modernt aggregat med sideanslutning. Det er nødvendig å gjennomføre en befaring før levering av tilbud.
Oppdraget består i:
- Demontere og kjøre bort gammelt aggregat
- Levere, installere og sette opp nytt aggregat på eksisterende plassering med gjenbruk av eksisterende luftkanaler (se merknader senere og bilde)
- Bytte ut "plastkoppene" på våtromtakene (4 stk)
Aggregatet må plasseres på samme sted som det gamle aggregatet. Dette står på bjelkene i et skap bak en knevegg på soverommet (se bildet). Det er ikke mulig å sage gjennom treverket rundt aggregatet, aggregatet må kunne plasseres og monteres på eksisterende plassering gjennom skapdørene. Det er nødvendig å gjennomføre en befaring før levering av tilbud.

Aggregatet må ha sideanslutning og betjene en stor enebolig over tre etasjer. Det er 4 "inntak" fra 2 bad, 1 vaskerom og kjøkkenet. Det er 7 "uttak" på soverom og stuer. Aggregatet må ha varmeveksler med sommerdrift og vinterdrift, helst med automatisk veksling. Ulike aggregater kan foreslås, men det må være av høy kvalitet of driftssikre (tilsvarende Villavent SAVE serie).

Leverandøren må ha verifisert når aggregatet kan leveres fra produsenten og spesifisere når oppdraget kan gjennomføres.

Jobbtyper

  • VVS og kjøling

    • - Ventilasjon

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb