Jobben ble utført på Mittanbud

* Fortsatt ledig: Bytte ut bolig ventilasjonsaggregat

Vi har et gammelt Villavent VVX-500 TF bolig aggregat som vi må bytte ut med et nytt, modernt aggregat med sideanslutning. Det er nødvendig å gjennomføre en befaring før levering av tilbud. Oppdraget består i: - Demontere og kjøre bort gammelt aggregat - Levere, installere og sette opp nytt aggregat på eksisterende plassering med gjenbruk av eksisterende luftkanaler (se merknader senere og bilde) - Bytte ut "plastkoppene" på våtromtakene (4 stk) Aggregatet må plasseres på samme sted som det gamle aggregatet. Dette står på bjelkene i et skap bak en knevegg på soverommet (se bildet). Det er ikke mulig å sage gjennom treverket rundt aggregatet, aggregatet må kunne plasseres og monteres på eksisterende plassering gjennom skapdørene. Det er nødvendig å gjennomføre en befaring før levering av tilbud. Aggregatet må ha sideanslutning og betjene en stor enebolig over tre etasjer. Det er 4 "inntak" fra 2 bad, 1 vaskerom og kjøkkenet. Det er 7 "uttak" på soverom og stuer. Aggregatet må ha varmeveksler med sommerdrift og vinterdrift, helst med automatisk veksling. Ulike aggregater kan foreslås, men det må være av høy kvalitet of driftssikre (tilsvarende Villavent SAVE serie). Leverandøren må ha verifisert når aggregatet kan leveres fra produsenten og spesifisere når oppdraget kan gjennomføres.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 8. jan 2022, under kategorien Ventilasjonog ble utført av NORSK BOLIGVENTILASJON V PER SNOPESTAD i Bærum

Kunden valgte NORSK BOLIGVENTILASJON V PER SNOPESTAD for å utføre jobben

NORSK BOLIGVENTILASJON V PER SNOPESTAD har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.8 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

* Fortsatt ledig: Bytte ut bolig ventilasjonsaggregat

Veldig bra gjennomført, god kommunikasjon, levert som avtalt

Skrevet av Jerry

feb., 2022

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste