Jobben ble utført på Mittanbud

Heve garasjetak og integrere andre etasje i garasjen med boligen og lage to nye rom (og sette inn et ekstra vindu i 2. etg)

Vi ønsker å heve taket på garasjen/carport til samme nivå som huset og lage to rom på "garasjeloftet" som skal bli en integrert del av boligen med inngang fra 2.etg. I tillegg ønsker vi å sette inn et ekstra vindu på et av de eksisterende rommene i 2.etg. Ønsker også å få bistand til å søke om prosjektet (ene).

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 10. jan 2022, under kategorien Vindu og dør, Tilbygg til eksisterende bolig og Takoppløft/Arkog ble utført av Firmasolution AS i Lillestrøm

Kunden valgte Firmasolution AS for å utføre jobben

Firmasolution AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.8 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Heve garasjetak og integrere andre etasje i garasjen med boligen og lage to nye rom (og sette inn et ekstra vindu i 2. etg)

Jeg er veldig fornøyd med Stig Gundersen og Firmasolution AS. + God kommunikasjon underveis + Gode tegninger og prosjektering + Vi flyttet underveis i prosessen og saken ble avsluttet, og da fikk vi tilbake 40% av beløpet (dette visste jeg ikke om en gang og var noe de nevnte til oss og vi fikk penger tilbake igjen). Dette er et stort poeng i større saker hvor kommunene gir avslag

Skrevet av Per

jan., 2023

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste