Jobb-id: 3158288, Registrert: 10.01.2022

Luft til vann varmepumpe : kjøp og installasjon

0370 Oslo

Bor i stor villa/tomannsbolig der har vi en felles anlegg for oppvarming via elkasett og tradisjonelle lav temperatur radiatorer. Eksiterende elkassett er en ASEA Per Kure R I2 fra 1981 (5-20KW) som årlig bruker 30-35K KWh. Denne er lite fleksibel og vi ønsker å bruke denne minst mulig (kun i svært kalde perioder).

Derfor ønsker vi å installere luft til vann varmepumpe i tillegg. Den nye enheten skal ikke gi varmtvann eller kjøling - kun benyttes til oppvarming. Det er allerede lagt inn egen kurs på 50A ned til der hvor el-kassetten står. Det ser ut til å være eksisterende tilkoblinger på rørsystemet som kan benyttes.

For å gjøre utedelen minst mulig synlig ønsker vi å plassere den under en veranda som har en høyde på 130 cm. Det er helt snøfritt men på grunn av den lave høyden er vi forberedt på å benytte ett lavere stativ med frostsikret dryppebrett som evt som kobles til avløp inne i huset. En del av jobben vil være å få rørene fra ute enhet gjennom grunnmur i naturstein fra 1910.

Etter en raskt titt på markedet ser det ut som Ecodan Power S13 + Hydroboks er ett mulig alternativ men vi er åpne for andre forslag.

Vi vil gjerne har en rask befaring og pristilbud. Er tilgjengelig når det måtte være.

Jobbtyper

  • VVS og kjøling

    • - Varmepumpe

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb