Jobben ble utført på Mittanbud

Oppussing 2 sov, sette inn 7 nye vinduer og terrassedør

Vi ønsker tilbud på følgende oppussing i enebolig: Lite soverom: Rive panel i tak og behandle underliggende spon til slett tak. Bytte vindu (innkjøpt). Skråskjære for å få bedre takhøyde i trappeløp. Legge walls to paint over panel på vegger. Fjerne laminatgulv og legge nytt laminat. Listing. Bytte taklampe. Stort soverom: Behandle spontak. Bytte vindu (innkjøpt). Fikse dampsperre. Legge walls to paint på vegger. Legge nytt gulv. Listing. Bytte taklampe. Stue: Bytte 3 vinduer (innkjøpt). Ferdigmontere terrassedør. Sette inn nytt smalt vindu på vegg ved ovn (innkjøpt). Kjøkken: Bytte vindu Elektriker må se på og fikse spotter i tak. Ønsker arbeidet utført slik at det er klart for maling som vi gjør selv. Arbeid ønskes utført så snart som mulig.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 11. jan 2022, under kategorien Delrenoveringog ble utført av HUSVINDU AS i Bærum

Kunden valgte HUSVINDU AS for å utføre jobben

HUSVINDU AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Oppussing 2 sov, sette inn 7 nye vinduer og terrassedør

Husvindu AS har byttet en rekke vinduer hos oss, samt uført en god del innvendig snekkerarbeid, gipsing og sparkling. Kommunikasjonen med både prosjektleder og snekkerne gikk utmerket. Det var lett å diskutere seg frem til gode løsninger, be om endringer, de dukket opp til avtalt tid og utførte arbeidet med god kvalitet til avtalt pris og tid. Har kun pirk å utsette på: De la laminat på ett rom, og der la de en hel bordbredde først. Dette gikk ikke så godt opp i bredden på rommet og resulterte i at den siste lengden ble veldig smal. Kan anbefale på det varmeste.

Skrevet av Kristoffer

jan., 2022

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste