Jobben ble utført på Mittanbud

Maling av hus

Ønsker tilbud på utvendig behandling, maling, av hus. Ca 500 kvadratmeter kledning (bør kontrollberegnes på befaring) Kortfattet orientering og beskrivelse av malerarbeider for utvendig behandling av eiendommen Gisle Johnsons gate 6 på vegne av Sameiet. Generelt Malerarbeider og underlagsarbeider skal utføres iht. de kvalitetskrav som stilles av malermesterlauget og de beskrivelser og normer som gjelder for slike arbeider. Alle produkter skal tilsvarende brukes på den måten som leverandørens produktbeskrivelse tilsier og på et underlag som tilsvarende er som forutsatt for produktets anvendelse. Alle produkter som planlegges benyttet skal oppgis. Medtatt skal være alle de stillaser og sikkerhetsforanstaltninger som lover og forskrifter tilsier. Nødvendig tildekking av alle flater og areal som ikke inngår i arbeidene eller som skal ha annen behandling ( for eksempel asfalt, heller, grunnmur, vinduer og lignende), skal inngå. Hvis det er avvikende utførelser som foreslås eller forbehold, skal dette tydelig spesifiseres som alternativ til beskrevet forutsetning. I motsatt fall gjelder de presiseringer som er beskrevet. Alle overflater skal være tørre før overmaling. Vegg: Alt løst skal skrapes/børstes vekk. Det skal ikke benyttes trykkspyler for fjerning av løs maling. Vanlig Fasadevask (Jotun eller tilsvarende) av fasade skal inngå. Panel gås over og evt. skadet trevirke skal varsles før arbeidene igangsettes slik at evt. utskiftning/reparasjon kan foretas. Tilbud for slike arbeider ønskes.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 8. mar 2022, under kategorien Maling, Stillas/Stiger og Ansvarlig utførendeog ble utført av TILLER MALE SERVICE OSAMA YASIN i Trondheim

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte TILLER MALE SERVICE OSAMA YASIN for å utføre jobben

TILLER MALE SERVICE OSAMA YASIN har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.8 av 5 stjerner.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste